3 Fontos dolog, amit vállalkozásindítás előtt ajánlott megtenned

Ha nőként főállás mellett szeretnél vállalkozást indítani, vagy GYES-en, GYED-en lévő anyukaként vállalkoznál, akkor erre a 3 dologra mindenképp szánj időt és válaszold meg magadnak pontosan.

Ha megteszed, akkor sokat segítesz magadon és könnyebbé teszed a vállalkozói utadat.

💎MI AZ A 3 FONTOS DOLOG, AMIT VÁLLALKOZÁSINDÍTÁSKOR AJÁNLOTT MEGTENNED?💎

1. Mi pontosan a fókuszod? Mi az, amit szíved szerint jó érzéssel csinálnál és motivál téged hosszú távon?

2. Hogyan lehet ezt jövedelmezően megvalósítani hosszú távon, fenntarthatóan?

3. Kiket szeretnél leendő vásárlóid között tudni?

 

🔸 Az 1. pontra egy szuper módszert találtam, amit mai napig sikeresen alkalmazok nem csak a vállalkozási utamon, hanem a magán életemben is. Erre készítettem el A FÓKUSZOM” online füzetet. Ha te is már régóta tanakodsz magadban, hogy mivel indulj, akkor szívből ajánlom Neked.

🔸 A 2. pontra a Business Canvas módszerrel elkészíthető ún. Egyoldalas Üzleti Tervet ajánlom, amit egyedül is kitölthetsz, de akkor csak a saját tudásodat tartalmazza. A leghatékonyabb, ha csapatban tölti ki az ember, ehhez a BusinessCUP 5 alkalmas Workshop-sorozatot ajánlom, ahol ezt a részt jól körüljárjuk és biztosíthatlak, hogy rengeteg új ötlettel, javaslattal bővül a bevételi spektrumod.

🔸 A 3. pontra a válasz szintén a BusinessCUP 5 alkalmas Workshop-sorozat, ahol ezzel kezdünk, mivel erre a 2 Alappillérre, azaz az IDEÁLIS ÜGYFELEDRE és az ÉRTÉKEDRE épül az egész vállalkozásod.

Vállalkozás indításkor arra készülj, hogy a vállalkozás egy SZUPER JÁTÉK, ami próbálgatások végtelen sorozata. Ha ezt szem előtt tartod, akkor minden akadályt máshogy fogsz látni, megélni és könnyedén átugrani. 

Nem mindegy, hogy egy problémát stresszel kezelsz vagy azt mondod magadban, hogy „Mit tehetek, hogy megoldjam, kitől kérjek segítséget?”

A probléma felmerülésekor a megoldáson jár az eszed, vagy a kétségbeesésen? TE választasz, TE döntesz.

Valami sikeres lesz, valami nem. Arra érdemes a figyelmed irányítani, ami sikeres és annak energiát, erőt adni, hogy minél több legyen belőle.🌟

A Fókuszom

Vállalkozás indítás előtt álló hölgyek, főállás mellett vállalkozást indítók, vagy GYED-en lévő anyukák,  kezdő vállalkozónők sokan küzdünk napi szinten azzal, hogy csak árad belőlünk a sok szuper ötlet, mindegyiket szeretnénk megvalósítani, ha lehet egyszerre, ám sokszor egészen sokfélék ezek és nem is találkoznak egymással, annyira különböző területeket fednek fel.

Vállalkozásindításnál ez különösen nagy hangsúlyt kap, mert erre épül az egész vállalkozásunk.

Csak kavarog a sok lenyűgöző ötlet a fejünkben, azonban ha nincs egy varázspálcád, vagy egy jó módszered, amivel rendszerbe tereled az „ötletáradatod”, akkor mind csupán álom marad.

Évekig hagytam, hogy ebben a „sodródásban”, „ötletóceánban” legyek.

Valójában élveztem, jóérzéssel töltött el, mert mindig áramlottak az újabbnál újabb ötletek, -szerencsére ma is-, de sajnos nem tudtam „befogni” őket, „karámba terelni”, így csak álmok és vágyak maradtak sokáig.

Aztán a gyerekeim miatt elkezdtem utánanézni, hogy „Hogyan tanuljunk hatékonyan, gyorsan?” és ekkor hallottam először erről a szuper módszerről.🌟

🔸 Ha téged is érdekel ez a téma és vállalkozás előtt álló hölgy vagy, vagy kezdő vállalkozónő és szeretnéd végre megtalálni a fókuszod, hogy mivel érdemes kezdened, akkor lépésről-lépésre segítek megtalálni azt és kitűzni a célodat/céljaidat.

🔸 Ha te is régóta keresed már, hogy pontosan mivel lenne érdemes foglalkoznod a sokféle tudásod/tevékenységed közül, mire fókuszálj, akkor ez egy szupergyors segítség lesz számodra.

Bizalomépítő Segítőtárs

Vállalkozás indítás előtt állsz vagy kezdő vállalkozónő vagy és szeretnéd tudni, hogy hogyan tudod elérni leendő ügyfeleidet minden stressz és aggodalom nélkül?

Úgy, hogy jóérzéssel tölt el és leendő ügyfeled, vásárlód is szívesen megismerne TÉGED és a terméked/szolgáltatásod?

Ezért állítottam össze Neked az online „Bizalomépítő Segítőtársad” füzetet, amiben:

🔸 lépésről-lépésre érthetően, egyszerűen elmagyarázom Neked, hogyan tudod kialakítani leendő ügyfeleiddel, vásárlóiddal a kapcsolatot, -ami a Business Canvas módszer szerinti egyoldalas Üzleti terv ÜGYFÉLKAPCSOLAT része-

🔸 kiépíteni a bizalmat bennük úgy, hogy te is jól érzed közben magad,

🔸 nem riadsz fel az éjszaka közepén,

🔸 nem stresszelsz és nem aggódsz, hogy most mit rontottál el, miért nem jönnek a megrendelések.

Azt fontosnak tartom elmondani, hogy vállalkozás indításkor arra készülj, hogy a vállalkozás egy NAGY JÁTÉK, ami próbálgatások sorozata. Valami sikeres, valami nem. Arra érdemes fókuszálnod, ami beválik és odairányítanod az energiád, erőd, hogy még több legyen belőle.

Ezért nem érdemes aggódni és stresszelni, mert akkor annak adsz erőt és abból lesz több.

Ha mégis rád törne az aggódás, a stressz, akkor érdemes a figyelmed jó irányba terelni.

Nekem ilyenkor a cselekvés segít. Azon kezdek el gondolkodni, hogy mit tehetnék még, hogy jobban menjenek a dolgok, ami kellemes érzéssel tölt el és egyből elkezdem megvalósítani.

Plusz egy TIPP csak Neked:💚

Egyik jól bevált módszerem osztom meg most veled, kedves vállalkozás indítás előtt álló, ill. kezdő vállalkozónő társam.

Bármilyen hihetetlen is, nekem vasalás közben, amikor zenét hallgatok, akkor jönnek a legszuperebb ötleteim.

Próbáld ki te is, egy próbát megér. 🌟