A FÓKUSZOM

A Fókuszom

Vállalkozás indítás előtt álló hölgyek, főállás mellett vállalkozást indítók, vagy GYED-en lévő anyukák,  kezdő vállalkozónők sokan küzdünk napi szinten azzal, hogy csak árad belőlünk a sok szuper ötlet, mindegyiket szeretnénk megvalósítani, ha lehet egyszerre, ám sokszor egészen sokfélék ezek és nem is találkoznak egymással, annyira különböző területeket fednek fel.

Vállalkozásindításnál ez különösen nagy hangsúlyt kap, mert erre épül az egész vállalkozásunk.

Csak kavarog a sok lenyűgöző ötlet a fejünkben, azonban ha nincs egy varázspálcád, vagy egy jó módszered, amivel rendszerbe tereled az „ötletáradatod”, akkor mind csupán álom marad.

Évekig hagytam, hogy ebben a „sodródásban”, „ötletóceánban” legyek.

Valójában élveztem, jóérzéssel töltött el, mert mindig áramlottak az újabbnál újabb ötletek, -szerencsére ma is-, de sajnos nem tudtam „befogni” őket, „karámba terelni”, így csak álmok és vágyak maradtak sokáig.

Aztán a gyerekeim miatt elkezdtem utánanézni, hogy „Hogyan tanuljunk hatékonyan, gyorsan?” és ekkor hallottam először erről a szuper módszerről.🌟

🔸 Ha téged is érdekel ez a téma és vállalkozás előtt álló hölgy vagy, vagy kezdő vállalkozónő és szeretnéd végre megtalálni a fókuszod, hogy mivel érdemes kezdened, akkor lépésről-lépésre segítek megtalálni azt és kitűzni a célodat/céljaidat.

🔸 Ha te is régóta keresed már, hogy pontosan mivel lenne érdemes foglalkoznod a sokféle tudásod/tevékenységed közül, mire fókuszálj, akkor ez egy szupergyors segítség lesz számodra.

Vélemény, hozzászólás?