3 FONTOS DOLOG, AMIT LEENDŐ- ÉS KEZDŐ VÁLLALKOZÓNŐKÉNT VÁLLALKOZÁSINDÍTÁSKOR AJÁNLOTT MEGTENNED

3 Fontos dolog, amit vállalkozásindítás előtt ajánlott megtenned

Ha nőként főállás mellett szeretnél vállalkozást indítani, vagy GYES-en, GYED-en lévő anyukaként vállalkoznál, akkor erre a 3 dologra mindenképp szánj időt és válaszold meg magadnak pontosan.

Ha megteszed, akkor sokat segítesz magadon és könnyebbé teszed a vállalkozói utadat.

💎MI AZ A 3 FONTOS DOLOG, AMIT VÁLLALKOZÁSINDÍTÁSKOR AJÁNLOTT MEGTENNED?💎

1. Mi pontosan a fókuszod? Mi az, amit szíved szerint jó érzéssel csinálnál és motivál téged hosszú távon?

2. Hogyan lehet ezt jövedelmezően megvalósítani hosszú távon, fenntarthatóan?

3. Kiket szeretnél leendő vásárlóid között tudni?

 

🔸 Az 1. pontra egy szuper módszert találtam, amit mai napig sikeresen alkalmazok nem csak a vállalkozási utamon, hanem a magán életemben is. Erre készítettem el A FÓKUSZOM” online füzetet. Ha te is már régóta tanakodsz magadban, hogy mivel indulj, akkor szívből ajánlom Neked.

🔸 A 2. pontra a Business Canvas módszerrel elkészíthető ún. Egyoldalas Üzleti Tervet ajánlom, amit egyedül is kitölthetsz, de akkor csak a saját tudásodat tartalmazza. A leghatékonyabb, ha csapatban tölti ki az ember, ehhez a BusinessCUP 5 alkalmas Workshop-sorozatot ajánlom, ahol ezt a részt jól körüljárjuk és biztosíthatlak, hogy rengeteg új ötlettel, javaslattal bővül a bevételi spektrumod.

🔸 A 3. pontra a válasz szintén a BusinessCUP 5 alkalmas Workshop-sorozat, ahol ezzel kezdünk, mivel erre a 2 Alappillérre, azaz az IDEÁLIS ÜGYFELEDRE és az ÉRTÉKEDRE épül az egész vállalkozásod.

Vállalkozás indításkor arra készülj, hogy a vállalkozás egy SZUPER JÁTÉK, ami próbálgatások végtelen sorozata. Ha ezt szem előtt tartod, akkor minden akadályt máshogy fogsz látni, megélni és könnyedén átugrani. 

Nem mindegy, hogy egy problémát stresszel kezelsz vagy azt mondod magadban, hogy „Mit tehetek, hogy megoldjam, kitől kérjek segítséget?”

A probléma felmerülésekor a megoldáson jár az eszed, vagy a kétségbeesésen? TE választasz, TE döntesz.

Valami sikeres lesz, valami nem. Arra érdemes a figyelmed irányítani, ami sikeres és annak energiát, erőt adni, hogy minél több legyen belőle.🌟

Vélemény, hozzászólás?